No Vull Ser Un Policia

by Aitor Nieve

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

      name your price

     

1.
2.
3.
4.
01:24
5.
01:24
6.
7.
8.
00:47
9.
10.

credits

released October 21, 2013

tags

license

about

Aitor Nieve Barcelona, Spain

Aitor Nieve és un cantautor punk provinent de La Bisbal d'Empordà però resident a Barcelona. Influenciat per l'escena punk folk americana (Andrew Jackson Jihad, Ghost Mice) i els cantautors ibèrics (PIB, Chicho Sánchez Ferlosio, Daniel Higiénico) camina per la Catalunya Interior impartint lliçons de moralitat amb una guitarra en mà i quatre cordes vocals mal afinades. ... more

contact / help

Contact Aitor Nieve

Streaming and
Download help

Track Name: Cançó D'Odi #2
No saps el favor que em fas foten-te tanta merda. La veritat és que no t'aguanto i tant de bo desaparegueres. Em caus malament, ets un subnormal, ves-te'n a cagar, ja! En aquest món hi ha molta gent però també poques persones. Crec que no t'ho diré mai però, la veritat, és que sobres! Em caus malament, ets un subnormal, ves-te'n a pastar fang!
Track Name: El Desesperat
Us he de dir, família, que estic molt espantat, he perdut la fe, he perdut la dignitat, he perdut el cotxe, he perdut la meva llar, així que em foto a beure com un desesperat. El meu pare em va dir "fill, pren aquests calers, n'hi ha prou per tenir un sostre i mantenir els peus calents". Però avui pel carrer m'han atracat, així que em foto a beure com un desesperat. La meva noia em deixa, per un tio molt més alt, és molt més guapo i té el penis molt gran. No em faria res si no fos el meu germà, així que cremo els cotxes que tenen al portal. I torno a beure! Us he de dir, família, que jo ja m'he mort, no he tingut riqueses, tampoc he tingut sort. Alguns ja murmuren que per fi descanso en pau. Des de l'infern pregunto, qui serà el pròxim que cau?
Track Name: BCN Subterrània
Cada cop que decideixo passar per l'aro per no preocupar-me del que em pugui passar, em sento perseguit per la Barcelona subterrània, em sento vigilat pels seus talps i les seves rates. A cada moneda gastada i a cada dubte dins el meu cap, cada cop que passo per l'aro, a cada salt truncat, em sento que estic perdent.
Track Name: Venus
Has escapat del capoll i què et queda per fer? T'han donat ales però no tens fibló. Segueixo sent jo el que crido, siguem sent nosaltres els que volem. No tens braços, no tens mans, no tens vida. Per observar i ser observada. Segueixes prenent el te, segueixes cuidant als nens, el teu cabell segueix sent tant llarg, segueixes portant el corsette. Tot aquest temps protegint la crisàlide i m'he adonat que els teus ulls son daurats: preciosos però cecs.
Track Name: Muros
Realidades del mundo real. Dejamos atrás lo que hay que olvidar: el que sobrevive se quema y el que se derrumba es un marginal. Crear la mierda y luego tirarla y al final queremos aislarla. Somos culpables pero no responsables: la culpa la tienen los que vinieron antes. Viviendo en el lujo de dejar de ver aquello que no queremos esconder, pero la basura no vuela: lo que está dentro sigue muy cerca. Muros que sirven para separar al umma de la cristiandad, para mantener la pureza racial, para que la sangre no te vaya a salpicar.
Track Name: Només Tinc Temps Per Fer L'Amor Amb Tu
No tinc temps per anar a treballar, no tinc temps per fer-me el sopar, no tinc temps per anar a l'hospital, no tinc temps per mirar si estic sa, no tinc temps per tancar els ulls, només tinc temps per fer l'amor amb tu. No tinc temps per tocar el llaüt, no tinc temps per estudiar a l'ESMUC, no tinc temps ni per beure'm un suc, no tinc temps ni per ser un poruc, no tinc temps per anar d'excursió, no tinc temps ni per fer-me un cigaló, no tinc temps per robar un camió, no tinc temps per cantar més cançons. No tinc temps per seguir imaginant tot el temps que no voldríem tenir mai.
Track Name: No Vull Ser Un Policia
No vull portar collar ni que em tanquin la boca, no vull estar alerta tot el puto del dia. No vull ser entrenat per buscar i destruir, no vull viure per detectar heroïna. Tele i cinema tots dos ho pinten molt bé, el cabró d'en Lassie i el fill de puta d'en Rex, Rin tin tin i Ran tam plam: jo no vull ser com ells. Ja n'hi ha prou de gossos poli, ja n'hi ha prou d'ensenyar les dents. No vull que em tractin com si no passés res, no vull que la feina m'identifiqui la vida. Si des de ben petit et marquen i examinen diga'm tu, què faries?
Track Name: La Pilota
He vengut la meva llibertat per quatre molles seques de pa i una pilota punxada que es desinfla cada cop que li foto una patada. El dia que no menjo és el dia que la tornen a inflar. Un bon regal per seguir empresonat.
Track Name: Batalla Perdida
Otro centro social, otra casa okupada para hacer una fiesta y que sea barata. Otro concierto punk para una buena causa, otra manera fácil de pillarse la taja. Si tu vida es una mierda no tengo porque aguantarla. Haces una fiesta de la buena intención ajena. Otra madrugada desmontando el tinglado, otro borracho que vomita en tus zapatos. Otra noche sin que cuadren las cuentas, otro subnormal que los demás no le interesan. Otro idiota en cualquier otra movida que me hace sentir que la batalla está perdida.
Track Name: Últim Esglaó
Quan s'encén la xispa sé que hi seràs per fer-ne noticia. Quan es trenca un vidre sé que hi seràs per fer-ne espectacle. Ets l'últim esglaó de la manipulació. I vius dels sacrificis dels que escapen dels edificis i et consideres neutral fins que tatxes de criminal.