Caos I Pau

by Aitor Nieve

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

      name your price

     

1.
2.
3.
4.
5.
00:57

credits

released October 21, 2013

tags

license

about

Aitor Nieve Barcelona, Spain

Aitor Nieve és un cantautor punk provinent de La Bisbal d'Empordà però resident a Barcelona. Influenciat per l'escena punk folk americana (Andrew Jackson Jihad, Ghost Mice) i els cantautors ibèrics (PIB, Chicho Sánchez Ferlosio, Daniel Higiénico) camina per la Catalunya Interior impartint lliçons de moralitat amb una guitarra en mà i quatre cordes vocals mal afinades. ... more

contact / help

Contact Aitor Nieve

Streaming and
Download help

Track Name: Parles De Punk
Em fa por que em reconeguin amb tu, perquè tens aquesta merda d'actitud? Només parles, parles, parles de punk i se't pujen, se't pujen, se't pujen els fums i creus que és un fet estètic cridar i escriure contra aquest món, que això que sona pot ser un nou producte enmarcat en una eterna decepció. Tan de bo te'n donis compte que tinc altres interessos que les crestes vermelles i els teus grups anglesos.
Track Name: Gent (Andrew Jackson Jihad)
La gent és odiosa i fa el que ella vol, la gent és pesada i molts cops vull estar sol però joder molt cops vull gent perquè la gent és el millor que m'ha passat. La gent destrossa coses i consumeix el món, n'hi ha de fills de puta i n'hi ha de cabrons però joder molts cops vull gent perquè la gent és el millor que m'ha passat. La gent és amable i fan coses per mi. N'hi ha d'imbècils, n'hi ha que son els meus amics. Jo tinc fe en ells i en un món millor i espero que algun dia sigui així. La gent construeix coses pel que val la pena lluitar, alguns busquen l'amor i altres la llibertat. Jo tinc fe en ells i en un món millor i espero que algun dia sigui així.
Track Name: Una Feina Qualsevol
Et deus sentir satisfet de la teva feina, només em mols a pals sinó que, a més, limites la meva capacitat per arreglar els meus problemes. Escuda't en la seguretat i en que tu tan sols ets un manat. La teva feina no és qualsevol quan executes sobre altres éssers. La teva feina no és qualsevol quan tens una porra a la mà
Track Name: Per Mi No Fa Falta Que Siguis Un Guerrer
Gràcies per una abraçada quan ho necessitava. Gràcies per l'avanç quan em faltava pasta. Gràcies per enviar aquella llarga carta. Gràcies per estar cuinant tota la puta tarda. Per mi no fa falta que tiris cap pedra. Per mi no fa falta que trenquis cap vidre. Per mi no fa falta que siguis un guerrer al pròxim disturbi al carrer. Gràcies per quedar-te tota la nit de guàrdia. Gràcies per venir al concert i aixecar-me enlaire. Gràcies per calmar-me quan estava mort de ràbia. Gràcies per venir a ajudar a les festes de Gràcia.

Gràcies per tot el què fas i la teva confiança!
Track Name: Pacifista?
Jo tampoc vull violència, no vull fer-te mal a tu però tampoc desitjaria que li fessin a ningú. I no em vinguis amb més pamplines de com cony he d'actuar. Si fereixen a les meves no m'ho podré perdonar. I tu que vas de pacifista, evitant la reacció, només defenses a l'estat i la seva repressió. Si no volem violencia que ningú tingui el poder. Destruïm les seves armes, la seva força, les seves bombes, les seves porres i les seves lleis.